DUET Tandheelkunde en Geneeskunde | CineMec

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
DUET Tandheelkunde en Geneeskunde | CineMec

Beste collega,

Tandheelkundige zorg en mondzorg staan niet los van gezondheidsproblemen elders in het lichaam. Daarom is het belangrijk om voorafgaand aan een controle of behandeling te informeren hoe het met de gezondheid van uw patiënten staat: de medische anamnese.

Met de informatie over ziekte en medicijngebruik kunt u - soms ernstige - complicaties van uw behandeling voorkómen. Alleen als u weet wat uw patiënt mankeert, kunt u bijvoorbeeld de extra risico’s afwegen die een lokaal anestheticum kan hebben in combinatie met astma, hartproblemen, leverstoornissen, diabetes, schildklierproblemen of interacties met medicijnen.

Tijdens het DUET Tandheelkunde & Geneeskunde krijgt uw kennis over de behandeling van de medisch gecompromitteerde patiënt een grondige update. Aan de hand van verhelderende praktijkgevallen bespreken we gezondheidsklachten die van invloed kunnen zijn op de mondgezondheid. We zetten op een rijtje hoe u uw tandheelkundige behandeling kan aanpassen als een patiënt ‘JA’ aankruist op een van de vragen van het medisch anamneseformulier.

U bent van harte welkom.

Namens de programmacommissie,
Dr. H.S. (Henk) Brand, wetenschapper en universitair docent bij ACTA
Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy

bron: https://www.facebook.com/events/1417819584928944/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bennekom | 112 alarmeringen Bennekom | Goedkoop Tanken in Bennekom | Supermarkten in Bennekom | Weerbericht Bennekom