Training Lading zekeren voor AOC docenten | Aeres Tech

datum: donderdag 12 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Training Lading zekeren voor AOC docenten | Aeres Tech

Ladingen vervoeren op open en in gesloten transportmiddelen vraagt om specifieke kennis van het op een juiste wijze laden, stuwen en verankeren van ladingen. Het doel is daarbij dat de lading niet gaat schuiven en er veilig en schadevrij vervoerd kan worden. Vooral de verkeersveiligheid is daarbij een belangrijk item. Ook tijdens de rituitvoering, na het lossen van een gedeelte van de lading, is het opnieuw controleren en verankeren een belangrijk advies.

Voor wie?
Deze interactieve training is bestemd voor AOC-docenten die de leerlingen op het gebied van Lading zekeren op een gedegen manier willen instrueren. In het praktijkgedeelte ligt de focus op lading bij bedrijven die zich richten op teeltwerkzaamheden en oogst (akkerbouwbedrijven, loonwerkbedrijven) en bedrijven die zich bezig houden met het aanleggen en onderhouden van de groene ruimte (groen, grond infra, tuin en park).

Vakdidactisch doel
De leerlingen leren zich meer bewust te zijn van de gevaren bij het niet goed zekeren van lading. In de praktijk gaat er nog als eens wat mis met het vervoer van lading. In de hectiek van het werk staat niet altijd de (verkeers) veiligheid voorop. Bewustwording over gewenste routines is bij leerlingen van belang.

Meer informatie en aanmelden op onze website:
http://www.aereshogeschool.nl/faculteiten/wageningen-nl/voor-professionals/groene-vaknascholing/lading-zekeren-voor-aoc-docenten

bron: https://www.facebook.com/events/1362397653813489/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bennekom | 112 alarmeringen Bennekom | Goedkoop Tanken in Bennekom | Supermarkten in Bennekom | Weerbericht Bennekom