Bennekom | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Verkeersregelaar gewond bij aanrijding

ongeluk

Bennekom - Bij een verkeersongeval op de Edeseweg in Bennekom zondagmiddag zijn drie gewonden gevallen. Een van de slachtoffers is een verkeersregelaar. Een 72-jarige automobilist uit de gemeente Ede is aangehouden. Van enige opzet is vooralsnog niet gebleken.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.25 uur ter hoogte van kasteel Hoekelum, waar op dat moment het Concours Hippique plaatsvond. De 72-jarige automobilist kwam vanuit de richting Horalaan aanrijden en reed ter hoogte van het evenement de verkeersregelaar aan (een 19-jarige vrouw uit Barneveld). Ook een andere personenauto werd geraakt waarvan beide inzittenden letsel opliepen. Deze slachtoffers zijn een man en vrouw van beiden 76-jaar en afkomstig uit Bennekom. Volgens getuigen zou de automobilist zonder te remmen de verkeersregelaar en de andere auto hebben aangereden. De automobilist bleek niet onder invloed van alcohol. Ook van opzet lijkt tot dusver geen sprake, de man had verklaard even afgeleid te zijn geweest. De drie gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is na verhoor heengezonden. De politie doet nog wel nader onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

(2017237304) ^PK

Soortgelijke berichten

Man aangehouden na aanrijding met verkeersregelaar
Harderwijk

Verkeersregelaar aangereden, de politie zoekt getuigen
De Lier

Aanrijding
Rhenen

Aanrijding verkeersregelaar
Utrecht

Verkeersregelaar breekt been
Pijnacker

Getuigenoproep aanrijding
Zwolle

Ernstige aanrijding
Bilthoven

Slachtoffer aanrijding is overleden
Vaassen

Fietser gewond na aanrijding
Huizen

Dodelijke aanrijding
Borne

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio