Automobilist beroofd, getuigen gezocht

vrijdag 8 april 2016

Wageningen - Op de Lawickse Allee in Wageningen is vanochtend vroeg een automobilist beroofd door een nog onbekende gewapende man. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer, een inwoner van Tiel, reed omstreeks 06.00 uur komende uit de richting Rhenen de rotonde op bij de Marijkeweg. Terwijl hij dat deed kwam de onbekende man de rijbaan oplopen en bedreigde de Tielenaar met een vuurwapen of iets wat daarop leek. Vervolgens zag de onbekende kans geld buit te maken en ervandoor te gaan. Volgens het slachtoffer zou het gaan om een vermoedelijk blanke man van tussen de 30 en 40 jaar met een normaal postuur en ongeveer 1.75 a 1.80 m lang. De man droeg verder donkere kleding en was weggelopen richting Troelstraweg. Getuigen die ook iets hebben gezien van dit voorval of die meer informatie hebben die kunnen helpen de dader te vinden worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar via het meldformulier op de website of op telefoonnummer 0900-8844.

(2016170871) 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bennekom | 112 alarmeringen Bennekom | Goedkoop Tanken in Bennekom | Supermarkten in Bennekom | Weerbericht Bennekom