Meisje beroofd

woensdag 18 november 2015

Veenendaal - Een 17-jarig meisje uit Veenendaal is vrijdag 13 november slachtoffer geworden van een beroving door twee jongens. Het tweetal wist haar tas met portemonnee buit te maken. Van de jongens ontbreekt tot nu toe ieder spoor. Getuigen worden gevraagd te reageren en kontakt op te nemen.

Het meisje fietste omstreeks 20.05 uur op het Tarweveld toen zij werd geconfronteerd met de twee jongens. Die bedreigden het meisje met een steekvoorwerp en wisten een tas buit te maken. Het tweetal fietste daarna samen op 1 fiets weg in de richting van het centrum.

Meerdere agenten zochten de omgeving af en een Burgernetactie startte. Het tweetal werd echter niet meer aangetroffen. Dader 1 is een jongeman met een licht getint uiterlijk, slank postuur, lengte 1.70 m. lang, ongeveer 16 jaar oud. Hij droeg een jas tot op de heupen met een capuchon op en had zijn gezicht gedeeltelijk bedekt. Dader 2 is een jongeman met een gezet postuur, zwart haar en ongeveer 16 jaar oud. Hij droeg een jas met capuchon.

De politie wil graag in kontakt komen met eventuele getuige(n). Men kan kontakt opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bennekom | 112 alarmeringen Bennekom | Goedkoop Tanken in Bennekom | Supermarkten in Bennekom | Weerbericht Bennekom